Ardbeg Auriverdes NAS, whisky pentru Brasil 2014

Ardbeg Auriverdes NAS, whisky pentru Brasil 2014

Producătorul scoțian de scotch whisky din Islay a prezentat ultima sa ediție specială dedicată Cupei Mondiale de Fotbal ce se va desfășura anul acesta în Brazilia.
Noul produs intitulat Ardbeg Auriverdes a fost maturat în butoaie de stejar american pentru a produce diferite arome legate de Brazilia: caffea mocha sau vanilie. Denumirea este special aleasă pentru a ilustra culorile naționalei braziliene, dar și pentru că cele două culori se regăsesc și în produs: auriu este whisky-ul, iar verde este pentru cunoscuta sticlă de Ardbeg.
Ardbeg Auriverdes este următorul produs lansat de distilerie după experimentul Galileo, un single malt maturat vreme de 12 ani și îmbuteliat cu ocazia trimiterii unei doze de whisky produsă de distilerie în spațiul cosmic în anul 2012.
Așa cum ne-am obișnuit, Ardbeg Auriverdes este un whisky fără o declarare a vârstei, fiind îmbuteliat la un ABV de 49.9%. Produsul va fi ansat cu ocazia celebrării Ardbeg Day în data de 31 mai anul curent și va avea un preț recomandat de vânzare de 79.99£

Auriverdes_Bottle_Front-768x1024

FOTO: thespiritbusiness.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *