Bordello – București

Bordello – București

Dacă nu aţi fost acolo, sunt sigur că măcar aţi auzit de celebrul pub Bordello, situat în Centrul Vechi, pe strada Şelari 9-11, un punct de atracție pentru bucureșteni dar şi pentru străinii care ne vizitează oraşul şi vor să bifeze o căsuţă din to do list.
Aici poţi veni sa te relaxezi după o zi de muncă nebună, sa cânţi alături de cover band-uri in serile de muzică live, să admiri dansul fetelor de la Moulan Rouge-ul autohton sau să dansezi într-o atmosferă incendiară creată de DJ, in weekend-uri.
Selecţia de băuturi este impresionantă,  cuprinzând şi 55 sortimente de whisk(e)y, din care 27 sunt single malt-uri. Putem spune că aici găseşti whisky pentru toate buzunarele, de la 12 lei pentru 40 ml.  White Horse, la 89 lei pentru  40 ml.  The Macallan 21 years old. Preţul unui single malt cu o vechime de 10-12 ani variază intre 22-27 lei.

bordelo3

De-a lungul timpului am stat la poveşti cu barmanii pub-ului despre whisky și am fost plăcut impresionat de câte lucruri ştiu despre această licoare, fapt destul de rar întâlnit în localurile din România.
Deoarece pe 10 aprilie Bordello a aniversat 5 ani in slujba distracţiei, TheWhiskyClub îi urează ”La multi ani” şi primeşte cadou un scor de 5 puncte, fiind unul din pub-urile noastre preferate.

bordelo2

Credite foto: thewhiskyclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *