Degustare irish whiskey de St Patrick’s Day

Degustare irish whiskey de St Patrick’s Day

Luni 17 martie cu ocazia sărbătorii internaționale a Sfântului Patricius, mai cunoscut ca și protector al irlandezilor sub numele de St. Patrick, membtrii The Whisky Club s-au reunit într-o sesiune festivă. Așa cum era de așteptat tema degustării a fost în mod evident whiskey-ul irlandez. Selecția propusă participanților a cuprins două sortimente de single malt și două sortimente de blended whiskey.
Pornind de la stânda spre dreapta, pe tasting mat s-au așezat Bushmills Single Malt Irish Whiskey Aged 10 Years, Tullamore Dew Special reserve Aged 12 Years, Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey și Jameson Gold Reserve Irish Whiskey. Exceptând single malt-ul afumat de la Connemara, toate sortimentele degustate sunt whiskey-uri triplu distilate așa cum bine îi stă oricărui whiskey irlandez. Degustarea a continuat cu o dezbatere plină de aplomb pe tema whisky-ului lipsit de o declarare a vârstei, unde au fost expuse păreri pro și contra fenomenului.
Gazda primitoare a acestei noi sesiuni de degustare a fost renumitul mixology bar Flair Angel situat în palatul Bragadiru.

_MG_6356

2

TWC IRISH 4

_MG_6348

TWC IRISH 5

TWC IRISH 6

TWC IRISH 7

TWC IRISH 9

1

4

_MG_6118

FOTO: momentos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *