Despre Beam Suntory

Despre Beam Suntory

Cu un portofoliu extrem de bogat în ceea ce privește producția de whisky, în urma unirii dintre Beam și Suntory, Beam Suntory va fi întotdeauna o companie producătoare de bourbon, în primul rând. Așa a declarat CMO-ul firmei, Kevin George.

Beam Suntory este, de asemenea, singura companie care are în portofoliu atât whiskey american, cât și whisky scoțian, canadian sau japonez. Cu toate astea, insistă pe ideea că bourbonul va reprezenta elementul pe care se axează compania și în viitor.

Este și normal să fie așa, în condițiile în care Beam Suntory este la ora aceasta liderul mondial în ceea ce privește vânzările de bourbon.

Pe locul 2 după bourbon, pe lista celor de la Beam Suntory se află whisky-ul japonez, iar locul al treilea este ocupat de scotch whisky.

Pe lângă aceste băuturi, compania vrea să se extindă și în ceea ce privește malțul de turbă, deoarece este o cerință din ce în ce mai mare pentru acesta.

Suntory s-a unit cu Beam în septembrie și a completat un portofoliu impresionant de băuturi, pe care îl are în acest moment în producție. Astfel, noul Beam Suntory iși conturează foarte bine supremația pe piața whisky-ului, mai ales cand vine vorba despre bourbon.

 

24431843_BG1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *