Diageo lansează J&B Urban Honey

Diageo lansează J&B Urban Honey

Colosul internațional Diageo aduce în lumina reflectoarelor rafturilor din supermarket un nou produs infuzat. Etichetat în mod clar ca fiind spirit drink, noul produs este un blended scotch whisky de la J&B ce a fost infuzat cu miere așa cum îi stă bine oricărui brand de larg consum de vreo 2-3 ani încoace.
Chiar dacă sticla este aceeași, design-ul etichetei a fost gândit tocmai pentru a se adresa noi generații de bărbați, dar mai ales femei.
Denumit J&B Urban Honey, băutura distilată este îmbuteliată la 35% ABV, deci nu poate fi denumit legal whisky. De asemenea ultimele reglementări SWA (Scotch Whisky Association) și EU nu permit adăugarea altor ingrediente la whisky cu excepția caramelului.
Trendul a fost deschis acum câțiva ani, când producătorii americani de bourbon au început să infuzeze produsele lor cu miere, în căutarea clienților mai tineri. Așa au apărut Jim Beam Honey, Jack Daniel’s Tenneessee Honey, Wild Turkey American Honey. Piața europeană a whisky-ului-ului a ripostat promt cu produse de același tip: Dewar’s Highlander Honey, Ballantine’s Brasil sau Bushmills Irish Honey și Paddy Bee Sting.

jb-urban-honey-angled-angle
FOTO: cognisnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *