Ediție aniversară de la Midleton

Ediție aniversară de la Midleton

Cei de la Midleton au lansat recent o sticlă aniversară de whiskey, denumită Pearl Edition. Aniversarea a 30 de ani este foarte importantă, motiv pentru care sticla lansată acum este una cu adevărat specială.

Pearl Edition este unul dintre cele mai complexe whiskey-uri pe care le poți bea în întreaga viață.

Ținut pe limbă, whiskey-ul cu alcoolemie de 51% oferă o senzație foarte puternică, fresh la început, urmată de o dulceață asemănătoare mierii.

Whiskey-ul este rezultatul colaborării între Barry Crockett, master distiller emeritus, recent retras din activitate și Brian Nation, un alt master distiller  care au reușit să pună laolaltă mai mult de 60 de ani de experiență și să selecteze personal un Single Pot Still din 1987 și un whiskey de grâne din 1981, pe care le-au combinat într-un whiskey de o calitate excelentă.

Ambele whiskey-uri au fost maturate în butoaie de stejar american, care după 30 de ani au oferit arome de vanilie și dulceață delicată de miere.

Nu doar băutura este exceptională, ci și ambalajul, realizat de artizanii locali. Sticla este realizată în așa fel încât iubitorii de whiskey pot gusta această băutură fără să deschidă toată sticla.

Cu doar 117 sticle existente pe piață, Pearl Edition este disponibil în Irlanda, în Marea Britanie, Franța , Germania și China și este destinat doar acelor băutori cu adevărat pasionați, în condițiile în care are un cost de 6000 de euro.

pearl_open

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *