Fire Club – București

Fire Club – București

Unul din primele cluburi din Centru Vechi al Bucureștiului. Sunt subiectiv când vorbesc de Fire Club, zeci de seri și nopți petrecute până la primul metrou. Fire Club părea că a pierdut bătălia cu puzderia de cluburi deshise în ultimii ani în zonă, dar au renăscut, s-au extins și s-au “rebranduit” într-un mare fel.
Am încercat “Pub-ul din spate”, care este un pub care nu aduce nimic cu Fire Club-ul de acum mai bine de 10 ani. Decorat extrem de actual, vesel și colorat, 3 plasme pe care emite un canal de sport, muzica – probabil singurul lucru păstrat – ca pe vremuri, “oldschool” rock.

menu fire

Suprinderea pe care am avut-o când am deschis meniul, a fost în aceeași linie când am redescoperit clubul, 16 distilate stau împărțite pe categorii, “mici” greșeli, dar mă bucură diversitate. Surpriza fiind lista de irish-uri The Irishman, Connemara și Kilbeggan, listă din care lipsesc Jameson și Bushmills, ceea ce este ciudat, cele două fiind mult mai populare la noi. Prețurile sunt accesibile pentru un pub din Centrul Vechi, deși prețul pentru Laphroaig 10 ani este destul de măricel. Cunoștiile ospătăriței în materie de whisky sunt inexistente. Cu barmanul nu am dialogat. O să punctez Fire Club cu 3 stele, pentru Irish-uri și pentru noul look al locului.
FOTO: fireclub.ro; thewhiskyclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *