Haig Club grain scotch whisky

Haig Club grain scotch whisky

Celebrul fotbalist David Beckham și producătorul de televiziune Simon Fuller și-au unit forțele cu Diageo, pentru a lansa Haig Club, un nou single grain scotch whisky.
Haig Club este un nou produs al celor de la Haig House, cea mai veche familie din Scoția cu tradiție în distilarea grain whisky-ului. Ei sunt producătorii celebrelor Haig Blended Scotch Whisky si Dimple Scotch Whisky.
Beckham și Fuller vor lucra alături de Diageo, ajutând la dezvoltarea brandului, strategiei și la poziționarea acestuia pe piața.
Fostul fotbalist al formației Manchester United va conduce și un program cu tema consumul responsabil de alcool, parte integrantă în strategia brandului.

David Gates, Global Head of Premium Core Spirits Diageo, a declarat ca: “Whisky-ul se confruntă cu transformare continua la nivel mondial. La fel ca mulți dintre cei mai respectați experți de whisky din lume, credem ca in acest an grain whisky-ul isi va câștiga recunoașterea pe care o merită. Diageo are un palmares impresionant de inovații in domeniul scotch whisky și am aplicat cunoștințele noastre, prin Haig House, la dezvoltarea unui nou whisky rafinat, Haig Club”.
“David Beckham și Simon Fuller sunt renumiți pentru depășirea limitelor și influenta pe care o exercita asupra piețelor din domeniul în care lucrează. Suntem extrem de mândri de colaborarea cu ei, la prima noastra inovatie pe scara larga a grain whisky-ului.”
David Beckham a adăugat: “House of Haig are o istorie bogată și sunt mândru să lucrez in cadrul unui brand local, cu o tradiție de peste 400 ani. Lucrând îndeaproape cu Diageo, urmărim ca in Haig Club sa valorificam tradițiile Haig pentru reinventarea acestui whisky pentru anii ce vin.
Simon Fuller a declarat : “Acesta este un angajament pe termen lung, este important pentru noi că vom crea ceva unic și de mare calitate. Cu Haig Club avem o oportunitate de a forța limitele și de a ajuta la felul in care Scotch-ul va fi perceput în viitor, este o propunere interesanta. Nu ne puteam dori un partener mai bun decât Diageo.”

Haig-Club DB

Haig Club a fost conceput printr-un proces unic, care combină grain whisky-ul maturat in trei tipuri de butoi. Acest lucru creează un stil proaspat, curat, care prezintă note de caramele pentru un gust ultra-neted de care se vor bucura nu numai bautorii de whisky, ci si cei care au dorit întotdeauna să încerce whisky.
Syl Saller, Diageo Chief Marketing Officer, a declarat: “Vedem aceasta lansare ca un puternic accelerator pentru întregul sector, unul care întărește cu adevărat poziția whisky-ului, ca cel mai vibrant in categoria distilatelor.
Consumatorii sunt în mod constant în căutarea de gusturi și experiențe noi, diferite și sunt în special încântați de cele care provin de la branduri autentice, cu tradiție. Și Haig Club îndeplinește cu siguranță aceste cerințe. De-a lungul carierei sale, David Beckham a fost în prima linie a noilor tendințe și a rescris regulile a ceea ce înseamnă să fii un sportiv modern și om de afaceri, si suntem bucuroși ca a decis să se îndrepte către scotch. ”
Cu toate acestea, Alcohol Concern si-a exprimat “dezamăgirea” pentru că Beckham a ales promovarea acestui produs. Asociatia a declarat că aceasta mutare va transmite un mesaj confuz copiilor.
“Este incredibil de dezamăgitor faptul că David Beckham, un idol al tuturor copiilor, a ales să isi folosească imaginea de sportiv pentru promovarea băuturilor alcoolice”, a declarat Emily Robinson, director executiv adjunct al Alcohol Concern.
“Având în vedere alte roluri, in care David Beckham promovează sportul și un stil de viață sănătos pentru copii, credem că acest lucru va transmite un mesaj confuz despre pericolele generate de alcool și impactul acestora asupra unui stil de viață sănătos, facem apel sa-si reconsidere asocierea cu acest produs .”
Haig Club va fi lansat mai târziu în cursul anului. Detaliile despre preț vor fi anunțate in preajma lansării.

FOTO: whiskyintelligence.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *