Jameson a lansat noua sticlă anuală

Jameson a lansat noua sticlă anuală

Cel mai cunoscut nume de whiskey irlandez, Jameson, a lansat recent o ediție limitată, Good Workers, Great Whiskey. Ceea ce atrage la această ediție este, în primul rând ambalajul, care este realizat din carton și arată cât se poate de bine. Acesta transmite în imagini bogata moștenire a celor de la Jameson, asigurându-se că succesul Jameson va continua și în acest an.

Good Workers Great Whiskey celebrează, în primul rând meșteșugarii de la distileria Midleton și elementele cheie ale procesului de producție prin care trebuie să treacă fiecare sticlă de băutură înainte de a ajunge pe rafturi.

Practic, cutia descrie întregul proces de producție, scoțând în evidență folosirea orzului din producția locală, tripa distilare și metodele de maturare specifice Jameson. Toate aceste elemente au reușit să rămână la fel încă din anul 1780, când Jameson și-a făcut pentru prima dată apariția pe piață.

Good Workers Great Whiskey face parte dintr-o colecție care apare anual și care spune an de an o altă poveste inspirată de istoria de sute de ani a procesului de producție de whiskey.

Această sticlă se adresează, în principal, numeroșilor băutori de whiskey care sunt însetați atât după băutura propriu zisă cât și după cunoștințe despre tot ceea ce o definește.

Daniel Lundberg, directorul global al brandului, a precizat ca Jameson reprezintă un whiskey de referință atunci când vine vorba de calitate și consisteță în whiskey-ul irlandez. Este o băutură creată de viziunea lui John Jameson, viziune moștenită și dezvoltată de toți succesorii prin dăruire și foarte multă muncă.

Jameson este un brand care reușește să inoveze de fiecare dată și să ofere o mulțime de informații prețioase despre modul în care atât de apreciata băutură este produsă. Este, poate, unul dintre motivele pentru care cumpărătorii aleg Jameson în detrimentul altor sticle de whiskey.

Good Workers Great Whiskey este disponibil pe piață începând din ianuarie, în magazinele din toată lumea.

Jameson-Good-Workers-Great-Whiskey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *