Jim Beam a anunțat o noua eticheta

Jim Beam a anunțat o noua eticheta

Cei de la Jim Beam au anunțat lansarea unei noi ediții de whisky, Pre-Prohibition Style Rye fiind o versiune perfectă a whisky-ului de secară produs în Kentucky. Noua ediție are o alcoolemie de 45% și prezintă o aromă lungă și condimentată. Produsul este perfect pentru crearea unor cocktail-uri de whisky, fie că este vorba despre cocktailuri clasice sau moderne.

Înființată în anul 1975, compania Jim Beam Rye, este una dintre companiile care au produs whisky încă înainte de prohibiție. Această ediție este realizată după una dintre cele mai vechi rețete ale familiei Beam și distilată dupa aceleași standarde care au fost păstrate pentru mai bine de 200 de ani.

Fred Noe, master distiller la Jim Beam, a spus că această ediție este destinată cocktail-urilor, fiind un feedback la cerințele barmanilor și a iubitorilor de whisky.

Noua sticlă de Jim Beam Pre-Prohibition Style Rye va fi, pentru început, disponibilă în Statele Unite, la un preț de aproape 23 de dolari. Prezența în magazine va avea loc începând cu sfârșitul acestei luni.

rye1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *