Jim Beam introduce distilatul său de secară în Marea Britanie

Jim Beam introduce distilatul său de secară în Marea Britanie

Îmbuteliat la 40% abv, Jim Beam Rye este maturat timp de patru ani în butoaie de stejar carbonizate pentru a crea un distilat pe care producătorul îl descrie ca fiind “picant, îndrăzneț și plin de savoare”. El are un preţ de 24 lire sterline pentru sticla de 700 ml.
Lansat în această lună, distribuitorul Maxxium Marea Britanie definește distilatul ca expresia ideală pentru băut, fie simplu, cu gheaţă sau ca o bază pentru cocktail-uri pe baza de bourbon tradiționale, cum ar fi de Old Fashioned și Manhattan.
Vânzările de whisky american, în special bourbon, sunt în creștere la Londra, în urma deschiderii unui val recent de restaurante americane-tematice, cum ar fi Lockhart și Jackson & Rye. Lansarea de Jim Beam Rye urmează introducerii unui bourbon în vârstă de 12 ani pe piața din Marea Britanie la inceputul acestui an. Anul 2014 a fost un an de transformare pentru societatea-mamă Jim Beam, care a fost cumparată recent pentru 16 miliarde dolari de firma japoneză Suntory rezultând Beam Suntory Inc, al treilea cel mai mare grup de băuturi din lume.

JB-Rye-hi-res-195x640

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *