Luna Cafe & Bistro – București

Luna Cafe & Bistro – București

Apărut în peisajul cafenelelor și localurilor din București în 2012, Luna Cafe & Bistro s-a diferențiat cu o promovare extrem de agresivă în mediul online. Casa veche, restaurată cu bun gust se află pe Strada Viitorului la numărul 32, cu încăperi înalte și aerisite. Locul este unul primitor, servirea este una bună, cu mult peste media din localitate. Așa cum apare și în titulatură, stabilimentul se axează pe o gamă largă de băuturi bazate pe cafea și ceva itemuri de mâncare. Muzica este o selecție de Europa FM / VH1 și la un volum decent. La partea de whisky, Luna Cafe & Bitro se prezintă jalnic. Doar 4 feluri, toate puse în meniu sub titulatura de Whiskey, dezamăgitor pentru că nu au avut grijă deloc cu prezentarea.

menu luna
Curios lucru, la Irish Coffee scrie că se pune și Jameson, dar acest Irish Whiskey lipsește din meniu. Locul este o cafenea și nu ar trebui să aibă mai multe feluri de whisky – accept acest lucru, dar nu îmi place dezinteresul arătat pentru prezentarea distilatelor în meniu.
Cu siguranță, dacă vrei să bei un pahar de whisky la un preț corect nu ai nimerit bine, prețurile sunt destul de mari. În schimb, dacă vrei să bei o cafea bine făcută sau să mănânci ceva corect gătit, într-o atmosferă liniștită, du-te cu încredere.
Luna Cafe & Bistro primește din partea mea 2 stele.
FOTO: cafeluna.ro; thewhiskyclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *