O nouă gamă Bowmore în magazinele travel retail

O nouă gamă Bowmore în magazinele travel retail

Distileria Bowmore a lansat o nouă gamă exclusivistă în magazinele travel retail și duty-free. Colecția, lansată în luna aprilie a acestui an, cuprinde trei îmbutelieri: Black Rock, Gold Reef si White Sands 17 Year Old.
Cei de la Morrison Bowmore descriu această gamă ca una dintre cele mai colecționabile selecții de single malt, în target-ul acesteia aflându-se connoisseurii și colecționarii.
David Wilson, global sales and marketing director la Morisson Bowmore Distillers, a spus : „Suntem încântați să prezentăm această nouă gamă de single malt exclusiv în magazinele travel retail și duty-free. Maturate în cele mai bune butoaie de stejar, aceste whisky-uri au fost selectate pentru caracterul lor unic, ce ne permite să aducem la viață insula Islay pentru călătorii din întreaga lume.”
Bowmore Black Rock este maturat în butoaie ex-sherry umplute pentru prima dată cu whisky, pentru a capta arome de melasă caramelizată și portocale, îmbinate cu fum de turbă. Este îmbuteliat la o concentrație de 40% ABV și se poate achiziționa la un preț de 53 euro.
Îmbuteliat la o concentrație de 43% ABV, Bowmore Gold Reef este maturat în butoaie ex-bourbon pentru a se îmbogăți cu arome de vanilie, citrice si cocos. Prețul de achiziție este de 65 euro.
Bowmore White Sands 17 Year Old, inspirat de plajele din Lagan Bay din vecinătatea distileriei, a fost maturat în legendarul Bowmore No.1 Vault. În acest whisky veți descoperi note dulci de malt, caramele si fructe exotice coapte, împletite cu fum cald de turbă. Este îmbuteliat la 700 ml., cu o concentrație de 43% ABV, iar prețul de achiziție este de 95 euro.
The Black Rock este deja în posesia noastră, iar după degustare vom reveni cu propriile păreri despre el.

bowmotetr

FOTO: bowmore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *