Noul design al whisky-ului din grâu Bernheim Original evidenţiază declarația de vârstă

Noul design al whisky-ului din grâu Bernheim Original evidenţiază declarația de vârstă

În lumea de astăzi, în industria de whisky american și scoţian, tendința este de a elimina declaraţiile de vârstă din etichetele existente, sau eliberarea de noi etichete cu nici o declarație de varsta (sau NAS, în limbajul whisky). Această realitate este deplânsă în mass-media de profil, reviste de consum, forumuri și bloguri. Așadar devine într-adevăr o știre de senzaţie atunci când un brand de renume, care nu a avut anterior nici o declarație de vârstă se decide să adauge una.
Bernheim Original Straight Wheat Whiskey a fost produs de către distileriile Heaven Hill din 2005. Când a fost lansat, Bernheim a fost primul whisky american de stil nou care a fost introdus de la sfârșitul Prohibiţiei și deși alte whisky-uri de grâu au fost lansate în cantități limitate de artizani sau micro-distilerii, Bernheim rămâne singura marcă distribuită naţional și cea mai critic aclamată.
De la introducerea sa în 2005 până în prezent, Bernheim nu avea o declaraţie de vârstă pe etichetă, dar în timp ce acesta este încă imbuteliat la 90 proof și încă disponibil la același preț de vânzare cu amănuntul de 29.99 dolari pentru sticla de 750ml, whisky-ul poartă acum un proeminent “7 Years Aged”. Termenul descriptiv “Small Batch” – care întărește faptul că îmbutelierea a fost întotdeauna realizată dintr-un depozit de 100 sau mai puține butoaie atent alese – a fost mutat lângă declarația de vârstă pe eticheta.
Bernheim Original Straight Wheat Whiskey a fost numit “Pioneer Whiskey of the Year” de către Whisky Advocate Magazine în anul lansării și de atunci a castigat trei “World Whisky Awards” de la Whisky Magazine , două medalii de aur la San Francisco World Spirits Competition, o medalie de aur la International Spirits Challenge și cel mai recent, a marcat 92 din 100 puncte și a fost numit “Finalist – Highly Recommended”, la Challenge Ultimate Spirits. Marca este una favorită în mod special de către barmani, care găsesc profilul de gust rotund foarte bine potrivit la cocktail-uri noi sau clasice de whisky.

Bernheim-456x1024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *