William Grant and Sons lansează Glenfiddich 18 YO cu un alt design

William Grant and Sons lansează Glenfiddich 18 YO cu un alt design

Cei de la William Grant and Sons au lansat un nou model pentru sticla de Glenfiddich, un whisky cu o vechime de nu mai puțin de 18 ani. Design-ul Here prezintă o sticlă cu cartuș gravat în relief, sigilată prin intermediul unei piese din lemn deosebit de elegantă.

Eleganța sticlei este oferită atât de către finisajele deosebite, cât și de către diversele accesorii folosite pentru o imagine deosebită, cum ar fi cutia de culoarea ciocolatei sau foițele de aur care imbogățesc extrem de mult experiența vizuală a pasionatului de whisky.

Schimbarea adusă acestei sticle de whisky este explicată de către Peter Gordon, directorul companiei Glenfiddich. Acesta consideră că, fiind o companie de familie, aceasta are libertatea de a se metamorfoza și de a inova în foarte multe moduri. Dat fiind faptul că Glenfiddich 18 YO este un whisky superior, deosebit de natural, cei din conducerea companiei au dorit să îi facă o prezentare perfectă, care să denote calitatea.

Gordon a mai spus că whisky-ul este produs dintr-un malț premium, crescut si copt în loturi foarte mici, tocmai pentru a se putea controla calitatea înaltă a grânei din care este produsă băutura.

Conducerea companiei speră că noul look va oferi o idee asupra calității whisky-ului, dar și asupra designerului care se ocupă de imaginea sticlelor.

Dacă Glenfiddich 18 YO prezintă interes, cei dornici să îl cumpere se vor putea bucura de o astfel  de sticlă abia în noiembrie 2014, la un preț de aproximativ 65 de lire. Evident, va fi disponibil doar în magazine de profil.

IMG_0923-636x395

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *