Abel’s Wine Bar – București

Abel’s Wine Bar – București

Abel’s Wine Bar este localizat pe strada Nicolae Tonitza nr 10, la intrarea în Centrul Vechi dinspre Piața Națiunile Unite și este o locație foarte potrivită pentru savurarea unui vin bun și a unui single malt pe masură.
Atmosfera este una foarte relaxantă atât în interior cât și pe terasa cochetă din față .
Cei de la Abel’s Wine au ales ca meniul să cuprindă și câte un single malt din fiecare zonă din Scoția și anume : Glenkinchie 12 pentru Lowlands, Old Pulteney 12 pentru Highlands, Glenfarclas 12 pentru Speyside, Jura 10 pentru Islands și Laphroaig 10 pentru Islay.
Așadar, se poate savura un single malt bun acompaniat de un trabuc într-o locație excelentă pentru așa ceva , Tonitza nr 10 fiind un pic aparte de aglomerarea de cârciumi din zona ultra circulată a străzilor Selari, Covaci, Smârdan. Personalul este foarte prietenos și deschis dar și foarte bine documentat să indrume în domeniul vinurilor bune și al single malturilor.
Servirea este profesionistă ,cu pahare consacrate Glencairn și nu am avut surpriza să primesc gheață sau lămâie în pahar cum se întâmplă în “the other side”.
În concluzie,chiar dacă are o ofertă de numai 5 malturi,acestă locație primește 3 stele jumătate pentru atmosfera prietenoasă și personalul dedicat și rămâne în topul locurilor unde aș bea cu mare plăcere maltul preferat.
Abel's wine

abel's wine1

abel's wine2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *