anCnoc lansează 1975 Vintage

anCnoc lansează 1975 Vintage

anCnoc Highland Single Malt Scotch Whisky a anunțat lansarea ultimei sticle de whisky vintage. Îmbuteliat în 2014, anCnoc 1975 este cel mai vechi whisky lansat vreodată de la distileria Knockdhu și reprezintă o adevărată delectare pentru fanii anCnoc și pentru pasionații de whisky.

Alcoolemia pe care o prezintă este de 44.2 %.

Whisky-ul este maturat în butoaie ex-sherry, produse din stejar american și spaniol. Acestea au fost utilizate încă din anul 1975.

Acest whisky vine într-o ediție limitată de doar 1590 de sticle . Este descris ca fiind un whisky bogat, din punct de vedere al mirosului și foarte complex și intens la gust. Este prezentat într-o sticlă simplă, introdusă într-un tub elegant.

Stephanie Bridge, managerul de brand al anCnoc, a spus că ultimul an a reprezentat un an de succes pentru companie, deoarece a reușit să lanseze colecția Peaty la nivel mondial și acest whisky   1975 Vintage, care este așteptat de foarte multă vreme. De asemenea, precizează că 1975 Vintage este excelent pentru orice pasionat și pentru orice colecție.

AnCnoc 1975 Vintage este disponibil începând cu februarie 2015 și costă aproximativ 300 de lire.

anCnoc 1975

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *