Bacardi își îmbogățește colecția de single malt cu Aultmore

Bacardi își îmbogățește colecția de single malt cu Aultmore

Cei de la Bacardi continuă incursiunea în lumea single malt-ului, lansând două variante de whisky provenit din distileriile din Aultmore.

Disponibile începând cu luna noiembrie a anului 2014, cele două tipuri de whisky au fost lăsate la maturat 12, respectiv 21 de ani.

Nu este singura lansare a celor de la Bacardi pentru anul acesta, existând și alte patru distilerii care așteaptă să dea whisky de calitate. Celelalte distilerii sunt Aberfeldy, Craigellachie, Macduff și Brackla.

Fiecare dintre lansările care urmează vor dispune de o declarație în ceea ce privește vârsta băuturii și vor oferi doar whisky fără caramel.

Lansările vor avea loc în faze. Astfel, cele mai ieftine variante de whisky vor fi lansate în acest an, urmând ca cele mai scumpe să fie lăsate pentru anul 2015.

Mike Birch, managerul Bacardi Global Retail precizează că inovația este elementul pe care îl urmărește compania pe care o conduce, motiv pentru care caută distilerii în toată lumea, pentru a putea oferi băuturi exclusive, de bună calitate.

Aultmore este o distilerie din Scoția, regiunea Speyside și a fost fondată în anul 1897, așadar, istoria pentru băutura lansată de Bacardi este la ea acasă.

image_hi2gyv514f73Aultmore-21YO-Whisky-Bacardi-Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *