Booker’s Bourbon a lansat primul lot din noua colecție ediție limitată

Booker’s Bourbon a lansat primul lot din noua colecție ediție limitată

Cei de la Booker’s Bourbon au inaugurat recent un nou lot ediție limitată, ce constă într-un bourbon îmbuteliat direct din butoi. Este unul dintre puține whiskey-uri bourbon care se bucură de această tehnică de îmbuteliere.

Lotul de Booker’s Bourbon din 2015 are o alcoolemie de 64.4% și este denumit „Big Man, Small Batch”. Acesta este îmbătrânit timp de 7 ani, 2 luni și 16 zile și are o etichetă reprezentativă pentru companie. Lotul de whiskey îl comemorează pe cel care a demarat compania Booker’s și rolul acestuia de a crea băuturi excelente.

Fred Noe, master distiler-ul de generația a 7-a a celor de la Beam a spus că Booker’s a fost creat de către tatăl său și că este mândru să îl onoreze cu această ediție limitată.

Fiecare lot de Booker’s Bourbon este selectat manual de către Fred Noe, care se asigură că toate sticlele conțin un whiskey perfect, care să răspundă cu succes tuturor preferințelor pe care le au clienții. De asemenea, sticlele de Booker’s Bourbon dispun de o expertiză făcută de un grup exclusivist de experți și entuziaști ai acestui domeniu.

Lotul Booker’s Bourbon va fi disponibil acest an, însă va putea fi achiziționat doar în ediție limitată, așadar, trebuie sa stați cu ochii în patru dacă vreți să îl gustați.

booker_s_boubon_content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *