Clock’s – București

Clock’s – București

Clock’s în noua înfățisare s-a deschis în septembrie 2015. Fostul Clock’s Pub și-a schimbat hainele, conceptul, dar și meniul. Este situat pe strada Ion Ghica la numărul 3, lângă Cinema Pro, așadar încă un loc bun În Centru Vechi.

Lemnul care acoperă pereții și tavanul cu iz industrial îi conferă locului o căldură destul de primitoare. Servirea este una peste media serviciilor din Centru Vechi și se stă bine și la capitolul gastronomic. Clock’s prin noul look, dar și tăind Pub din denumire, devine un loc de socializare, mai mult decât un loc de party.
În meniul celor de la Clock’s se găsesc peste 30  feluri de vinuri, 21 de sortimente de rom și 12 de gin, iar pentru mai puțin conservatori, o listă întreagă de mixuri.
meniuclocks
La partea de whisky se stă bine, spre foarte bine. Ne-a bucurat să găsim în meniu Cardhu 15 yo, Glenmoragie Dor, bourbonul Baker’s sau japonezul Nikka 12 yo, pe lângă alte 11 single malt-uri, blenduri, irish-uri sau americane.
Prețurile sunt decente având in vedere poziționarea și ambientul.
Barmanul știe câte un pic despre fiecare whisky din listă, iar noi așteptăm ca lista de whisky-uri să devină cât mai mare.
Clock’s primește 4 din 5 stele.
barclocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *