Degustare “Maturarea” 11 noiembrie 2014

Degustare “Maturarea” 11 noiembrie 2014

Marți 11 noiembrie ne-am reunit în formulă extinsă pentru o degustare în care am decelat diferențele de arome ale diferitelor single malt-uri în funcție de tipul de butoi în care au fost maturate. Am avut ocazia să ne delectăm cu Glencadam 10 yo maturarea fiind în exclusiv în butoi de ex-bourbon, Glendronach 12 yo, maturat exclusiv în butoi sherry și Glenmorangie Quinta Ruban odihnit timp de 10 ani în ex-bourbon și 2 ani în butoaie de porto.
Ne-au găzduit cu bunăvoință prietenii noștrii de la St. Patrick Irish Pub & Restaurant mișto pub !) și ne-au pozat amici de la Momentos.
Ca de obicei membrii clubului au băut cu măsură (cel puțin 60% dintre ei).
10750020_773286372744700_1498856434141787334_o 10371187_773286192744718_1369776854571616143_o 10580694_773286536078017_1721861699591935067_o 885502_773286292744708_7689295694757651426_o 10818433_773286729411331_1628554289024034009_o 1980245_773286469411357_584582463991856736_o 10363089_773285862744751_118091548657348420_n 1940022_773286026078068_8925646229114932661_n 10676211_773286976077973_2184812212382993688_n 10333435_773286592744678_8324359695560575344_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *