Gaia Boutique Club – București

Gaia Boutique Club – București

Am revizitat Gaia după aproape 2 ani, într-o banală seară de joi. Nu am fost niciodată un mare fan al localului dar trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului și să recunoaștem că stabilimentul adună o mulțime de lume, de nu mai ai loc să arunci un ac.
Inevitabil, ca aproape de fiecare dată, deși aveam o rezervare confirmată cu o săptămână în urmă, a trebuit să stăm cca 20 de minute la parlamentări cu una din cele 2 dudui cerber ce păzesc intrarea localului care nu ne găsea în caietul dumneaei. Dacă nu știți, marca inregistrată a clubului este o doamnă trecută de prima tinerețe cu alură de angajat la stat, genul pe care îl vezi în spatele ghișeelor din administrația publică, adică acră și certăreață. Doamna în cauză are rolul de a tria clienții unuia din cele mai exclusiviste localuri din Bucuresti.
Trecând peste micul incident, Gaia este un club care și-a clădit un nume solid prin petrecerile tematice pe care le promovează, decorurile ieșite din comun și dependența pe care o creează. Deși poziționarea localului este ca loc de întâlnire pentru „noua generație” a Bucureștiului întâlnești tot felul de oameni, majoritatea corporatiști, mulți artiști și din fericire o mulțime de reprezentante ale sexului frumos .
Oferta de băuturi este destul de slăbuță dar surprinzătoare. În gama de distilate scoțiene găsim doar trei îmbutelieri și anume un singur blend, Dewars și două single malt-uri, Glenmorangie The Original 10 YO si un Macallan pe care nu am reușit să-l identific. Informațiile sunt direct de la ospătar pentru că meniu-ul tipărit nu se obișnuiește la Gaia. Prețurile sunt greu de precizat, am băut doar Glenmorangie, care era in jur de 400-450 lei sticla, un preț mai mult decât rezonabil pentru un club. În rest, atmosfera plăcută dar destul de clasică, apropiată de cea a celorlalte cluburi din Floreasca, cu toate că acum câțiva ani părea să se fi distanțat de restul plutonului.
Voi acorda acestui local 2 stele cu indulgență, considerând criteriile noastre.

gaia_boutique

Foto: rezervariclub.ro si personale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *