Highland Park completează colecția Valhalla cu Odin, o sticlă deosebit de interesantă

Highland Park completează colecția Valhalla cu Odin, o sticlă deosebit de interesantă

Cei de la Highland Park lansează Odin, a patra sticlă de single malt din colecția Valhalla Collection. Whisky-ul cu vârsta de 16 ani urmează lansării altor sticle, denumite Thor, Loki și Freya, numele unor zei nordici. Odin este cel de-al patrulea zeu și conform legendelor este cel mai puternic dintre toți, fiind condus de o sete extrem de puternică pentru înțelepciune.

Whisky-ul Odin este la fel ca și zeul căruia îi poartă numele: intens, puternic și extrem de complex. Global Tosh, managerul general al celor de la Highland Park a precizat că Odin duce legenda mai departe, după whisky-urile de o calitate excepțională întruchipate de Thor, Loki și Freya.

Se pare că o dată cu lansarea Odin în colecția Valhalla, se încheie primul capitol din această serie de whisky. Evident, Highland Park pregătește și alte lansări de anvergură.

Odin va fi un whisky produs într-un număr limitat, de doar 17000 de sticle. Acesta va fi împachetat în același tip de cutie de lemn ca și celelalte sticle din colecție.

Aromele pe care le oferă Odin sunt de nuci și fum picant, la miros și de stejar, nuci și prune atunci când vorbim despre gust. Îmbuteliat în sticle de 700 de mililitri, cu alcoolemie de 55.8%, Odin poate fi achiziționat din magazinele de specialitate sau on-line la un preț de 180 lire sterline.

The Valhalla Collection resized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *