The Trafalgar – București

The Trafalgar – București

Simțind nevoia de puțină liniște am decis să evadez pentru o perioadă din Centrul Istoric și să redescopăr locurile pe care le frecventam când pe Blănari exista numai Club A si Argentin, iar pe Gabroveni se mergea doar în Backstage și Fire.
După două tentative nereușite, prima locație nefiind pe placul doamnelor , iar a doua în renovare, am ajuns pe strada David Emanuel , în The Trafalgar – Great British Pub .
Ca să profităm din plin de prima zi cu soare, după o lungă perioadă cu nori și ploaie, am decis să ne așezăm pe terasă, unde am fost întâmpinați de un personal foarte prietenos și amabil.
Bineînțeles, primul lucru pe care l-am făcut a fost să deschid meniul la secțiunea băuturi, unde whisky-urile sunt foarte bine structurate. Oferta nu este prea bogată, am numărat doar 12 îmbutelieri, iar dacă nu ești un pretențios, sigur vei găsi ceva pe placul tău. Aici am redescoperit single maltul Scapa 16 yo, un whisky cu note dulci de miere și aromă plăcută de măr copt. Iubitorii de afumate se pot desfăta  cu tradiționalul Laphroiag 10 yo. Prețurile sunt la un nivel mediu, pornind de la 12 lei pentru 50 ml. de Johny Walker Red Label și până la 35 lei pentru 50 ml. de  Laphroaig 10 yo. Puțin cam scump Laphroaig-ul, în Centrul Istoric era mai ieftin.
Atmosfera a fost liniștita și relaxantă, cu toate că pe un ecran panoramic era proiectat meciul Italia – Uruguay, asistența izbucnind în urale doar la golul lui Diego Godin și la faza în care Luis Suarez a vrut să demonstreze că este urmașul lui Dracula, mușcându-l de gât pe Giorgio Chiellini.
Vă recomand cu încredere să încercați preparatele culinare, de care toata lumea a fost mulțumită, singura dezamăgire fiind lipsa celebrului preparat “Fish and Chips”.  Acest pub primește din partea mea trei stele.

traf3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *